Kontio Kruiser 2.0 Long Range

Kontio Kruiser 2.0 Long Range

Ei varastossa

Kuvaus

Kaksiakkuisella ja kaksipaikkaisella pitkän matkan Kruiser 2.0 Long Rangella ajat pidemmälle!

Kontio Motors – Suomen suurin sähköajoneuvomerkki
Kaksiakkuisella ja kaksipaikkaisella pitkän matkan Kruiser 2.0 Long Rangella ajat pidemmälle – tupla-akut antavat reilusti lisäkilometrejä. Tämä tarkoittaa jopa 230 % enemmän toimintasädettä Kruiseriin nähden! Uutuutena saatavilla myös yksipaikkainen Long Range Single. Kruiser ei vaadi ajokorttia, vakuutusta, eikä sen käyttöön ole ikärajaa. Voit ajaa tehokkaan 1000 W moottorin voimalla siellä missä polkupyöräkin.

Kokonaismitat: 1750 x 370 x 760 mm
Kaksipaikkainen
Rengaskoko: 220/55-8
Paino: 70 kg
Maksimi kantavuus: 150 kg
Maksiminopeus: 25 km/h
Ajomatka yhdellä latauksella: 45-65 km, tehoakuilla jopa 130 km.
Kulutuskustannus: 0,19€/100 km
Akun latausaika: 4-6 h
Akku: 2 x 0.7 kWh litiumioniakku
Tehokkaat hydraulilevyjarrut
Varusteet: LCD-näytöllinen mittaristo, etuvalot, etu- ja takajousitus, matkustajan istuin akun varausmittarit sekä takavilkut, virtanappi

Kontio Motors huolehtii myös huollosta. Varaosapalvelumme on näppärästi ja helppokäyttöisesti netissä. Kontio Motorsilla osat on Suomessa hyllyssä heti Sinulle toimitettavissa.

Kontio Kruiser 2.0. Long Range on lain mukaan kevyt sähköajoneuvo.
Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille.
Kevyttä sähköajoneuvoa ja moottorilla vaustettua polkupyörää ajaessa on noudatettava polkupyöräilijää koskevia liikennesääntöjä ja liikenteenohjauslaitteita. (Traficom)
Isompia, enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie. Tosin kävelyvauhtia liikuttaessa itseään tasapainottuvilla laitteilla saa käyttää myös jalkakäytävää.(Traficom)