• Yli 100 € tilauksiin ilmainen toimitus
 • Toimitus 2-5 arkipäivässä
 • Juoksijantie 1, Naantali
 • Arkipäivisin klo 10-18 ja Lauantaisin klo 10-14
 • Yli 100 € tilauksiin ilmainen toimitus
 • Toimitus 2-5 arkipäivässä
 • Juoksijantie 1, Naantali
 • Arkipäivisin klo 10-18 ja Lauantaisin klo 10-14

Specialized Diverge Expert Carbon

6 700,00 €
KYSY SAATAVUUTTA

Kuvaus

Olipa tavoitteesi paeta sorateitä pitkin kauas autoista ja väkijoukoista tai ajaa gravel-kilpailujen kärkikahinoissa, mikään pyörä ei tee sitä paremmin kuin uusi Diverge. Se on yksinkertaisesti nopein, kyvykkäin - ja ehkä hauskin - koskaan valmistamamme pyörä, joka on nopea ja eloisa, mutta silti vakaa ja luotettava maaston muuttuessa rajummaksi. Future Shock 2.0:sta ja täysin uudesta gravel-geometriasta sisäiseen säilytyslokeroon ja luokkansa johtavaan rengasväliin Diverge edustaa kaikkea sitä, mitä olemme oppineet yli 40 vuoden aikana maantie-, gravel- ja maastopyöräilyn parissa. Diverge aloittaa täysin uuden luvun gravel-pyöräkategoriassa, jotta sinä voit unelmoida täysin uusista reiteistä. Se on täydellinen kulkupeli pakomatkallesi.


FACT 9r -hiilikuiturungon ja Future Shock 2.0:n avulla Diverge Expert saa sinut ajamaan nopeammin ja varmemmin vaikeammassa maastossa kuin uskoit olevan mahdollista. SRAM:n langaton Rival eTap AXS 12-vaihteen voimansiirto tarjoaa nopean, tarkan vaihtamisen, ja Roval Terra Carbon -vanteet yhdistettynä Pathfinder Pro 42 mm -renkaisiin, varmistavat suorituskyvyn tasaisella päällysteellä, hiekkateillä ja sorapoluilla. Roval Terra -satulatolppa pitää Diverge Expertin täydellisessä tasapainossa ensiluokkaista ajoa varten.


 • FACT 9r -hiilikuiturungolla varustettu Diverge Expert Carbon on uskomattoman suorituskykyinen, kilpapyörän keveydellä. Nappaa sillä paikallisen soramäen KOM tai huiputa unelmiesi nousu reissunpäällä, kevyt ja eloisa Diverge vie sinut perille nopeammin.
 • Nopeus, hallinta ja luottamus - Future Shock 2.0 on viimeisintä teknologiaa gravel-pyöräilijöille. 20 mm iskusta poispäin kohdistuvan mukautuvuuden ja hydraulisen vaimennuksen ansiosta Future Shock 2.0 vaimentaa pyöräilijää, ei pyörää. Tämä pitää sinut itsevarmana ja hallinnassa, pystyt pitämään tehot alhaalla ja kädet pois jarruilta epätasaisilla hiekkateillä ja paksussa irtosorassa pitäen samalla kätesi, käsivartesi ja niskasi rentoina. Koska Future Shock 2.0:n vaimennin on säädettävissä, olet valmis rajuun maastoon ja silti tehokas tasaisella päällysteellä.
 • Heitimme perinteisen gravel-geometrian muotin ulos ikkunasta. Uudessa Divergessä on edistyksellisin geometria, jonka olemme koskaan kehittäneet drop bar -pyörälle, antaen kuskeille maastoon tehokkaan ja vakaan pyörän, joka tuntuu silti responsiiviselta ja ketterältä tiellä. Olemme lisänneet rungon ulottuvuutta, ottaneet käyttöön löysemmän emäputken ja haarukan pidemmällä offsetillä. Tämä yhdistelmä tuo uskomatonta itseluottamusta ja tarttumapintaa maastoon, samalla kun lyhyempi stemmi pitää ohjaamon kokonaispituuden samana ja ohjauksen eloisana. Olemme pitäneet pyörän keskiön alhaalla vakauden lisäämiseksi, mutta riittävän korkealla käytettäväksi 650b-vanteiden kanssa.
 • Divergessä on runsaasti telinekiinnikkeitä, mukaan lukien haarukka- ja vaakaputkikiinnikkeet, jotta voit ottaa mukaan kaiken tarvitsemasi riippumatta siitä, kuinka pitkälle aiot mennä tai kuinka kauan aiot viipyä.
 • Mikään ei avaa pyörän kyvykkyyttä paremmin kuin rengasvälys, joten uudessa Divergessä on huikeat 47 mm rengasväliä 700c-vanteelle ja 2,1 tuumaa 650b-vanteelle. Takahaarukan vetopuolen alaputken, jossa käytetään kiinteää hiilikuitupalkkia rataspakan takana, ansiosta olemme luoneet vapaata tilaa käyttämättä haurasta pudotettua alaputkea tai kasvattamatta alaputken pituutta.
 • Mitä kyvykkäämpi pyörä, sitä enemmän ajoa, joten Diverge lainaa sisäisen SWAT-säilytyslokeron legendaarisesta Stumpysta. SWAT-luukun avulla voit hyödyntää alaputkessa olevaa tilaa työkalujen, paikkaussarjan, ravinnon ja jopa SWAT-takkimme säilyttämiseen. Se pitää painon poissa vartalostasi, matalalla pyörässä paremman käsiteltävyyden takaamiseksi ja tekee sinusta omavaraisemman. Joten ei muuta kuin menoksi, SWAT on tukenasi.